Activiteiten

Boeiend filmaanbod "Doof Kind" op 1 mei 2018 in CC De Spil, Roeselare

DovenActie Roeselare: 01/05/2018

Graag nodigen DovenActie Roeselare, KVG West Vlaanderen en C.C. De Spil jullie uit om op dinsdag 1 mei 2018 de voorstelling van de documentaireDoof Kind” bij te wonen. De film geeft een interessant, boeiend en realistisch beeld over het doof zijn
“Doof kind” kreeg in 2017 de publiekprijs van de IDFA, het toonaangevende documentairefilmfestival dat elk jaar in Amsterdam doorgaat.

Hier zien jullie alvast een trailer: https://youtu.be/9XxWk7a4QTg

DovenActie Roeselare (D.A.R.) werkt samen met het C.C. De Spil Roeselare om deze documentaire en de inhoud ervan méér ervaringswaarde te geven voor zowel doven, slechthorenden als horenden.

Na de voorstelling kunnen de geïnteresseerden napraten bij een drankje over deze film. In de prijs van het toegangsticket is immers een gratis consumptie inbegrepen in het Teaterkafee van De Spil.

DovenActie Roeselare zal daar een aanzet geven tot dialoog tussen doven en horenden om te praten over de inhoud van deze film, over het leven van doven en dove kinderen, over de toegankelijkheid van de horende samenleving en over de vaak onzichtbare maar rijke dovencultuur.

We zorgen voor tolken Vlaamse Gebarentaal om de communicatie mogelijk te maken. Het is aan jullie om er een verrijkende en leerzame avond van te maken.

Praktische info:

- 1 mei 2018, C.C. De Spil, Hippoliet Spilleboutdreef 1, 8800 Roeselare
- Aanvang: 20 uur
- Ticketprijs: € 7, KVG-leden € 4,50 (1 drankbon inbegrepen)
- Reservatie en info:
        - telefonisch: 051 26 57 00
        - Via de website van De Spil: https://www.despil.be/programma/2018/mei/1/
        - Flyer DOOF KIND

Terug naar overzicht