Activiteiten

Boottocht naar Damme met de Lamme goedzak. Wandeling met stadsgids

Kompas & de Ladies: 03/06/2023

Varen van Brugge naar Damme op de Lamme Goedzak samen met Kompas en de Ladies


Krijgen jullie ook al zin om te varen als je bovenstaande foto ziet? Wij, Kompas en de Ladies, maken dit voor jullie mogelijk. We hebben namelijk een leuke uitstap voorzien naar Damme en dit met de Lamme Goedzak, de boot op de foto.

Nadat we genieten van een vaartocht van ongeveer 35 minuten, komen we aan in Damme. We nemen een middagmaal in eetgelegenheid ‘De Uilenspiegel’.
Je kan kiezen uit vispannetje € 24, vol-au-vent € 22 of stoofvlees € 23.
Jouw keuze mededelen bij je inschrijving.

Na het eten starten we met een wandeling doorheen het nostalgische Damme en dit met gids en tolken VGT. Tijdens de wandeling bezoeken we ook het Uilenspiegelmuseum waar we meer te weten komen over de fratsen van Tijl Uilenspiegel en zijn vrienden Lamme Goedzak en Nele.

Concrete info: Datum: zaterdag 3 juni 2023
Locatie van vertrek: Noorweegse kaai 31 te Brugge; parkeren kan in de nabije straten.
Uur van vertrek: we spreken ten laatste af om 11u45.
De boot vertrekt om 12u en wacht niet op laatkomers!
Uur van terugkomst in Brugge: 17u35
Kostprijs voor boot, gids en museum (eten niet inbegrepen): leden €20, niet-leden €25 Inschrijven: Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt tot 25 personen. Je bent pas ingeschreven als je betaald hebt! Uiterste inschrijfdatum 26 mei 2023! Mail naar: kompasendeladies@gmail.com – Aantal personen en keuze middagmaal. Overschrijven naar rekeningnummer: BE97 7360 4127 2049 Opgelet dames die vroeger overschreven naar Ladies Only: dit is een ander rekeningnummer!!

Groetjes, Claudia, Kristel, Katelijne, Rosa, Suzy en Patrick.

Terug naar overzicht