Nieuws

07/04/2022 - MOVE FOR LIFE - Nieuwe info

Het geplande feestweekend tijdens Hemelvaart in mei 2022 gaat NIET door omdat er door de voorbije corona-jaren te weinig activiteiten konden doorgaan waarmee onze goede doelen het nodige geld konden verzamelen (elk 25.000 euro).

Maar… er zal iets anders in de plaats komen: een startdag op 26 mei 2022 in het domein Merkenveld te Zedelgem met heel veel animatie en toffe dingen. Alle movers zijn die dag welkom om te genieten van het aanbod waarmee we ze toch kunnen bedanken voor hun inzet het voorbije jaar. Het programma kan je zien op volgende link: https://moveforlife.be/move-for-life-startdag/.

Dan starten we inderdaad een nieuw jaar waarin we onze doelen kunnen proberen te behalen. Het Hemelvaartweekend van 2023 (volgend jaar dus) zal dan ook het beloofde MFL-feestweekend worden met onder meer bekendmaking van de winnaar van de auto-trekking (button-verkoop), de resultaten van de diverse acties, de bedanking van movers en sponsors, gratis overnachting en catering… en nog veel meer leuke dingen.

En niet te vergeten: er zullen steeds 3 tolken VGT aanwezig zijn, zowel op de startdag van 26 mei 2022 als op het feestweekend van 18-19 en 20 mei 2023.

Voor de komende startdag vraagt Move for Life wel van elk goed doel een aantal vrijwillige helpers om bv. 2 uurtjes te werken aan de bar (mét tolk VGT erbij), opzetten van stands, hulp op parking, een workshop rond Vlaamse Gebarentaal, helpen bij de afwas en dergelijke. Het is maar 2 uurtjes per persoon en je kan dan de hele namiddag van 13 tot 22u genieten van het aanbod. Wie wil komen helpen, kan mij een seintje geven: voorzitter@nowedo.be.

Nowedo heeft op dit moment iets meer dan 6300 euro opgehaald. We zijn er dus nog niet om de gewenste som van 25.000 euro te bereiken. Binnenkort houden we een workshop samen met enkele mensen van Move For Life om meer uitleg te krijgen over mogelijke acties, over de hulpmiddelen die ze ons kunnen geven, over de juiste strategie hoe we gemakkelijk geld kunnen krijgen voor Nowedo vzw. De movers krijgen hiervoor nog elk een Doodle-link om een datum te kiezen voor die workshop. Als er leden zijn die dat ook willen bijwonen, laat het mij weten 😊.

André Lathouwers

Terug naar homepage