Aangifteformulier verzekering Nowedo

Wanneer invullen? 

Als lid van Nowedo ben je verzekerd voor lichamelijke ongevallen, klein of groot, die gebeuren tijdens één van de activiteiten.

Vul het formulier liefst ter plaatse in zodat de gegevens van de getuigen direct genoteerd kunnen worden.  Dit formulier vind je hier op de website, maar ook in de gang van Gebarenhuis Nowedo. Heb je geen formulier bij de hand, vraag dan alvast het adres en GSMnr van die getuigen op. 

 

Stappenplan aangifte verzekering lichamelijke ongevallen

 • Download het aangifteformulier van Verzekeringen Marechal de Merisse (= verzekering lichamelijke ongevallen) voor Nowedo & afdelingen.
   
 • Laat dit formulier na het ongeval invullen door de behandelende geneesheer. Bekijk een voorbeeld hoe je dit formulier correct invult.
   
 • Vul zelf de rest van de gegevens in en stuur het formulier op naar Marechalverzekering via post of mail, samen met de kopies van de medische kosten. Breng Nowedo ook steeds op de hoogte zodat wij het dossier mee kunnen opvolgen.

  Marechal de Merisse - Hoofdkantoor Assebroek
  Gaston Roelandtsplein 20
  8310 Assebroek

  e-mail: info@marechalverzekeringen.be
  tel: 050/28 80 70
  fax: 050/28 80 79

   
 • Als het genezingsproces langer duurt, hou dan alle medische kosten goed bij tot je genezen bent verklaard. Stuur die pas daarna op naar Verzekeringen Marechal die voor de vergoeding zal zorgen.